İl Sağlık Müdürümüz Uzm. Dr. Ali Niyazi Kurtcebe, merkezimizi ziyaret etti.
02 Şubat 2023

İl Sağlık Müdürümüz Uzm. Ali Niyazi Kurtcebe merkezimizi ziyaret etti. Merkezimizde çalışan personelimiz ile sohbet eden Müdürümüz, tedavi gören hastalarımızın da durumları hakkında bilgi alarak geçmiş olsun dileklerini iletti.  Başhekimimiz Uzm. Dt. Didem Keçecioğlu ERGÜVEN’in sunumu eşliğinde ağız ve diş sağlığı hizmetlerinin güncel durumu hakkında bilgi alan Müdürümüz, hizmet kalitesinin daha da yükseltilmesine yönelik istişarelerde bulundu.

Müdürümüze ziyaretinde; Etlik Kamu Hastaneleri Başkanımız Doç. Dr. Ramazan Kocaaslan, Destek Başkanımız Zübeyir Dedeoğlu, Personel Başkanımız Dr. Murat Yazıcı, Koordinatör Başkan Yardımcımız Uzm. Dr. Oğuz Sarıyıldız ve Etlik Kamu Hastaneleri Başkan Yardımcımız Op. Dr. Hasan Bozkurt Türker de eşlik etti.

• il-saglik-ziyaret
  • kadsm-1.jpeg